Aktivnosti v tekočem letu

OBVESTILO

VSA MESTA ZA JESENSKI ODDIH V STRUNJANU SO ŽE ZASEDENA. ZA TA DATUM NE SPREJEMAMO VEČ PRIJAV. Hvala.


Spoštovane članice in člani!

Kot veste smo zaradi korona virusa morali v sredini marca prekiniti z našimi aktivnostmi. Glede na potek vseh okoliščin, bodo žal tudi v maju in juniju naše aktivnosti mirovale.

Upamo, da bomo lahko nadaljevali v septembru oz. oktobru, o čemer boste pravočasno obveščeni v septembrski pošti. Prav tako boste lahko informacije o delovanju društva poiskali na spletni strani društva www.osteoporoza-kranj.si (glej Novice);

 

Prispevke za terapevtske vadbe in ostale aktivnosti, ki v marcu niso bile izpeljane do konca, bomo poračunali v jesenskem obdobju.

Izlet v Beograd je odpovedan, akontacijo vam bomo vrnili.

Istro bomo predvidoma obiskali septembra, sicer vam akontacijo vrnemo.

 

Članarino za leto 2020 lahko poravnate s položnico na račun društva: DBO Kranj, Jezerska cesta 41, 4000 Kranj, številka računa: SI56 03126 – 1000002090; namen plačila: članarina 2020, vaše ime in priimek, ali številka članske izkaznice. Članarina je 15,- €.

Da pa le ne boste ves čas doma, smo se za vas dogovorili za ugoden nakup kopalnih kart v TERMAH KRKA: Šmarješke Toplice, Dolenjske Toplice, Hotel Šport Otočec, Talaso Strunjan. Terme Krka nudijo našim članom in spremljevalcu

popust na celodnevno kopanje za odrasle do 31. 12. 2020

15 % – od ponedeljka do četrtka

10 % – od petka do nedelje in praznikih

Popust uveljavljate z veljavno člansko izkaznico (plačana članarina za tekoče leto) in osebnim dokumentom.

 

Letovanje na Dugem otoku od 10. do 17. junija 2020

Cena 329 €, vključuje; prevoz Kranj-Dugi otok-Kranj, 7x polni penzion v dvoposteljni sobi, turistična taksa…Informacije, prijave Milena 041-382-270 oz. milena.zupin@siol.net

 

Jesenski oddih v Strunjanu bo od 13. do 18. septembra 2020 (priloga). Popolno izpolnjene prijavnice (napišite tudi način prevoza) pošljite na naslov društva.

Vabimo vas, da čim večkrat obiščete naše priljubljene točke, kjer vas na dogovorjenih mestih čakajo vpisne knjige, ki so dostopne vse leto. (Sv. Jošt, Križna gora, Lubnik, Štefanja gora, Šenturška gora, Apnišče, Sv. Jakob, Čemšenik, Javorč, Sv. Urban, Brda, Suša, Bistriška planina). Med poletnimi meseci naj bodo “naši” vrhovi čim bolj obiskani in vpisne knjige čimbolj popisane!

 

Dodatne informacije dobite po tel. 040 496 698 v času uradnih ur pisarne in vsako sredo med 12.00 in 14.00 uro.

Pisarna društva bo zopet odprla svoja vrata v ponedeljek, 21. septembra med 9.00 in 11.00 uro.

 

 

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.