NA ZDRAVJE – stand up komedija – 6.12.2023

NA ZDRAVJE

Stand up komedija štajerskega dvojca brez krčmarja

DOM KRAJANOV ŠENČUR, SREDA, 6. DECEMBER, OB 19.00

»Na zdravje« je vzklik, ki ga imamo Slovenci najraje. Nazdravljamo tako zagnano, da bi naš narod moral pokati od zdravja. A največkrat predvsem komu poči kakšen živec. Nazdravljanje in zdravje segata na toliko področij, da smo potrebovali kar dve ženski, da obdelata vsaj nekatera. Tina Gorenjak in Tanja Kocman bosta posegli v svoje izkušnje, zlorabili svoje spomine in vam predstavili svoje zgodbe, ki zaradi resničnosti kričijo po smehu.

Komedija Na zdravje ni sestanek anonimnih alkoholikov, čeprav bo kakšna zgodba podobna prav tej situaciji. Ni obisk psihologa, čeprav boste na koncu menili, da ga protagonistki resnično potrebujeta. In ni obisk fitnesa, čeprav je trening vaših smejalnih mišic zagotovljen.

Predstava se vas bo dotaknila, vas nasmejala, vas opomnila, kaj v življenju zares šteje in vas predvsem prepričala, da v svojih težavah niste sami. Tudi takrat ne, ko bi radi bili.

Igra in produkcija: Tina Gorenjak, Tanja Kocman

***********************************************

Redna cena vstopnice: 19 EUR

Cena vstopnice za člane DBO Kranj: 15 EUR

Rezervacija vstopnic: najkasneje do 4. decembra 2023

T: 04/204-31-57 (ob ponedeljkih od 9. do 11. ure), 040-496-698 (ob sredah od 12. do 14. ure)

M: 041-382-270 (Milena); E: milena.zupin@siol.net

 

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.